Nikolina Katavić

senior finance manager

Nikolina Katavić – senior finance manager. Po završetku I. ekonomske škole, upisuje Ekonomski fakultet Zagreb. Za vrijeme studija radila je pet godina u Hrvatskom Telekomu gdje je učila o važnosti ljudskih resursa te ju je upravo to potaknulo da nakon četverogodišnjeg preddiplomskog studija upiše diplomski studij, smjer Menadžment – upravljanje ljudskim potencijalima. Ubrzo nakon diplomiranja i stjecanja titule magistrice ekonomije, zapošljava se u Opulentu gdje počinje raditi svoj prvi posao u struci. U Opulentu je od 01.04.2014. godine. Prvi značajniji zadatci bili su vezani uz obračun plaća što joj je pomoglo u povezivanju teorija sa fakulteta sa stvarnim poslovnim situacijama.

Ono što joj se najviše svidjelo u Opulentu jest „da svi sve trebaju znati raditi“ što ju potiče na upisivanje RRIF-ove škole za poduzetništvo koju je i uspješno završila krajem 2014. godine te stekla naziv samostalnog knjigovođe.

Smatra se izrazito komunikativnom i odgovornom osobom kojoj je zadovoljstvo klijenata najveća motivacija za daljnji rad i usavršavanje.

Hobiji: stolni tenis, gledanje serija, igra sa kućnim ljubimcima.