Gordan Horbec

osnivač Opulenta

Osnivač Opulenta. Tamo negdje 2001. pročitao je Richdadovu knjigu koja je bila prekretnica u njegovu životu. Iako je završio Ekonomski fakultet, nitko mu nije objasnio kako to u stvarnom svijetu funkcionira s novcem i zašto ga neki imaju a neki ne. Svoja saznanja je podijelio na blogu novac, a kasnije je sve to prebacio na portal www.imamnovac.com.

Opulento je osnovao s ciljem da što je moguće više pomogne ljudima da postanu bogati ili, ako ne bogati, a onda barem financijski slobodni. Na kraju je zaključio da je najbolji način da se to dostigne pokrenuti vlastiti biznis i iako ne može pokretati biznise umjesto drugih ljudi, može ih inspirirati i biti im desna ruka. Tako je rođena ideja o računovodstvenom servisu koji pomaže poduzetnicima. U računovodstvo, financije, poreze i zakone se zaljubio nakon što je shvatio koliko utječu na naš život i kako je stvarnost znatno drugačija nego nam se na prvi pogled čini.  Toliko se oduševio brojkama i financijama da sada održava i seminar za poduzetnike: 21 sitnica koju bih volio da mi je netko objasnio kada sam krenuo u biznis.

Omiljeni citat: if you don’t want to play by the rules, then don’t play.

Omiljeni auto: Tesla P100D

Hobi: Vježbanje gimnastičarskih vježbi

Želiš li raditi u Opulentu?

Pošalji motivacijsko pismo i CV za radno mjesto Mlađi računovođa / knjigovođa (m/ž) na email gordan@opulento.hr

KONTAKT ZA KLIJENTE

Za informacije i dogovor sastanka nazovite na 098 820 857 ili pošaljite email na gordan@opulento.hr

MOGUĆNOST ZAPOSLENJA

S obzirom da kao tvrtka kontinuirano rastemo uvijek smo u potrazi za kvalitetnim ljudima. Trenutno je otvorena pozicija: Samostalni računovođa m/ž