Nenad Kodrić

senior finance manager

Nenad Kodrić – senior finance manager. Završio je srednju ekonomsku školu u Koprivnici te Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer računovodstvo i revizija. Nakon preddiplomskog studija završava diplomski studij, također  smjer računovodstvo i revizija te postaje magistar ekonomije. Uz diplomski studij završio je i program usavršavanja na RRiF-ovoj školi za poduzetništvo čime je stekao naziv ”Samostalni knjigovođa”. Tokom studija aktivno je sudjelovao u vođenju Udruge športske rekreacije podravskih studenata, gdje je između ostalog bio odgovoran za financije i računovodstvo.

U Opulentu je od 01.06.2012. Uz odrađenu stručnu praksu tokom studija, ovo mu je prvi posao i kada je pročitao oglas za radno mjesto na mojposao.hr bio je uvjeren da traže baš njega.

Od 2014. godine član je udruge Hrvatski računovođa. Iste godine upisuje program usavršavanja te u svibnju 2015. godine polaže ispit i stječe zvanje „Ovlašteni računovođa“. Kao autor predavač sudjeluje na 16. međunarodnoj znanstvenoj i stručnoj konferenciji Računovodstvo i menadžment koja je 11. i 12. lipnja održana u Primoštenu.

Voli rad s ljudima, a budući da je uvijek spreman pomoći prijateljima na isti način pristupa i poslu. Ukratko moglo bi ga se opisati kao vrlo pozitivnu i aktivnu osobu.

Omiljeni citat: ”Always look on the bright side of life”

Hobiji: biciklizam, sportska rekreacija, sviranje bubnjeva.