Naši klijenti

 • “Opulentov uigrani tim mi kao poduzetniku omogućuje ono što mi je potrebno : miran san! Sa svojom profesionalnošću ne moram još brinuti uz svoj redovni posao, hoće li me nešto iznenaditi vezano uz financije. Još kad tome dodam Gordanovu ekspertizu i odlične savjete, Opulento s pravom nosi svoju krilaticu – financijski direktor kojeg si možete priuštiti!”

  Tomislav Bekec, Broj jedan d.o.o.
  malaskolaprodaje.wordpress.com

 • “Prije nego što sam počeo surađivati s Opulentom često sam bio u nedoumici kako realizirati neku konkretnu poslovnu ideju, gledano iz aspekta uredne administracije. Odgovori koje sam dobivao od drugih servisa bili su najčešće u domeni “to možete ovako ili onako, sami odaberite”, a kako nisam stručnjak za računovodstvo bilo mi je teško razaznati sve pluseve i minuseve pojedinih opcija. Ekipa iz Opulenta me impresionirala svojim znanjem i savjetima koji su mi vrlo često pomogli u brzom i efikasnom odabiru najprikladnijeg puta. Danas znam da sve dvojbe takvog tipa mogu vrlo brzo riješiti jednim telefonskim pozivom ili emailom, Opulento mi je uvijek spreman pomoći.”

  Dino Butorac, pmmentor
  pmmentor.hr

 • „Knjigovodstvo koje ti osigura dodatno vrijeme za rad i nove ideje to je pravo knjigovodstvo. A to je Opulento.“

  Krešimir Blažević, Netko d.o.o.
  muzika.hr
  netko.hr

 • “Sa Opulentom surađujem vec drugu godinu i potpuno sam zadovoljna kvalitetom i brzinom usluge koja savršeno odgovara naravi i dinamičnosti mog posla. Kako sam većinu vremena na poslovnim putovanjima, često izvan Hrvatske, bio mi je potreban računovođa koji pruža moderniziranu uslugu što je više moguće putem eletroničke pošte i telefona, koji me “podsjeti” na rokove predaje računa, koji je smiren i strpljiv kada se pojavim sa nekim neobičnim upitom, te koji se kontinuirano educira i pravovremeno me obavještava o promjenama zakona, novim davanjima i slično. Upravo takvu podršku dobivam od Gordana i njegovog tima. Njihova spretnost, temeljitost, stručnost i brzina usluge mi pomažu da mirno spavam i orijentiram se isključivo na svoj posao.

  Ivana Zovko, Mos Negotii d.o.o.

 • “Zadovoljstvo je poslovati sa tako transparentnim i učinkovitim računovodstvenim servisom.”

  Ivan P., CEO, Mobile Focus d.o.o.

 • “Nakon više od pola godine suradnje mogu reći da sam zadovoljan uslugom. Ono što je najbitnije je da su stekli moje povjerenje, tako da se mogu posvetiti djelatnosti tvrtke, a računovodstvo prepustiti Opulentu.”

  Š.M., Kanta d.o.o.